Powered by Team Mondor
Page 2 of 12 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 11 to 20 of 112

Thread: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

  1. #11
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Car running on built in Map sensor now and Launch control hooked to the vss I like it that way.
    Great for the Money but a Tuner will be needed.
    89 5sp ct26 12.21@112

  2. #12
    Regular Member
    CarlosPTR210's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calexico,CA
    Posts
    435

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Dude do you still running the DT3?

  3. #13
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Yes and loving it...

    Quote Originally Posted by CarlosPTR210 View Post
    Dude do you still running the DT3?
    89 5sp ct26 12.21@112

  4. #14
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    [Kinda late but the switch to map was almost dead on. Small adjustments were needed on the tune though.

    QUOTE=empera;1972516]let me know how it goes when switching to map[/QUOTE]
    89 5sp ct26 12.21@112

  5. #15
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Jz guys should try too. It does come with the 1 j hook up.
    89 5sp ct26 12.21@112

  6. #16
    Supramania Regular
    Suprapowaz!(2)'s Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    San Antonio, Tx.
    Posts
    2,911

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Quote Originally Posted by supranasty View Post
    Great for the Money but a Tuner will be needed.
    Is it not user friendly? Do you need to hire a Tuner to get it running right?

  7. #17
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Depending on your skills you will need to
    make adjustments with a laptop. Fine tune then switch Maf to Map and retune.
    QUOTE=Suprapowaz!(2);2003245]Is it not user friendly? Do you need to hire a Tuner to get it running right?[/[QUOTE]
    89 5sp ct26 12.21@112

  8. #18
    Regular Member

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    NY
    Posts
    391

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    also interested to know how hard it is to just get running considering this instead of safc 2 with lexus v8 and 560cc injectors

  9. #19
    Yo Daddy
    supranasty's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    jamaica ny
    Posts
    374

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    Mine ran no problem wired correctly. Fine tuning will be needed. Car also was drivable before it was tuned.
    Tuned by Wayne @ waynespeed.com
    [„QUOTE=RiyadYar;2003528]also interested to know how hard it is to just get running considering this instead of safc 2 with lexus v8 and 560cc injectors[/QUOTE]
    89 5sp ct26 12.21@112

  10. #20
    Regular Member
    CarlosPTR210's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Calexico,CA
    Posts
    435

    Default Re: ecu master digital tuner 3 on 7MGTE

    dude can you share some information like the setings and wiring, i want to buy it

    tks and your time and full support

    regards.

    carlos

    Quote Originally Posted by supranasty View Post
    Yes and loving it...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •