PDA

View Full Version : VPC Hardwire it or no?



empera
October 18th, 2005, 07:11 PM
should I hardwire the vpc or not since theres no word of the harness i fucking ordered and still havent gotten yet. Probably gettin my ass scammed. Anyways, how hard is it to hardwire the vpc wat are the pro's and con's?
any one got better instructions?

Thanks.

Questions? Answers? Statements?

Justin
October 18th, 2005, 08:52 PM
four wires, power, ground, tach, and AFM output... you decide ;)


its easy man

empera
October 18th, 2005, 09:11 PM
dont i need some resisters and shit?

Bondango
October 21st, 2005, 03:34 PM
http://www.supras-ireland.net/Gallery/albums/userpics/10001/vpc%20intsall%20diag.jpg

I done this Diagram for the 89+ if using a VPC and SAFC but you should be able to work things out if not using the SAFC

empera
October 24th, 2005, 12:47 PM
thanks bondango

88targarose
October 25th, 2005, 10:47 AM
How about for an 87/88? The Hardwire page on the "school supra" site is painful to follow.

tubbie
October 25th, 2005, 11:22 AM
It's pretty simple. For the 87-88, you need three resistors. Make sure you solder everything. I hard wired my vpc and it took about 30 minutes, which included hard wiring the wideband and AFR too. Saved me $100+ for the adapter harness to be used on something more useful.......:bigthumb:

Bondango
October 26th, 2005, 12:45 AM
No probs Emp, As for the 87-88 its quite similar cept for the resistors. Il have a look at it this weekend and mock up a diagram similar to the above.

Bondango.