Wiring Problem Part 2

Sonex2000

New Member
Authorized Seller
Joined
Apr 3, 2005
Messages
172
Likes
0
#1
I finally narrowed down my problem. 1 of 2 things (or both)

1. is I got a bad ECU.
If there's anyone who's got a 90 mkIII i could test my ECU on?
With in the general vicinity of course.

or

2. I got a short in my wiring. From my coil pack to my ignitor module. Some where in there is the problem. Any suggestions?
 

gixxer750

2jzget comingsoon!
Joined
Mar 30, 2005
Messages
2,333
Likes
0
Location
Mississippi
#2
If you still think it is a problem with wiring, get out the diagram in the trsm, and an ohm meter. I don't have the pinouts with me, they are in the shop from where I did mine, but you'll figure it out. Just check everything at both ends. It took me weeks to find out my ECU was the problem.
 

Sonex2000

New Member
Authorized Seller
Joined
Apr 3, 2005
Messages
172
Likes
0
#3
I'm saying this because I found one frayed wire by my ignitor. Also, I haven't had a chance to test my ECU on some elses car to see if it's the ECU. So, if anyone with a 90 supra in the Westchester area wann get together with a bunch of other Supra-Heads let me know.....
 

lagged

1991 1JZ
Authorized Seller
Joined
Mar 30, 2005
Messages
2,616
Likes
0
Location
new rochelle
#5
:werd: im under the impression that our computers RARELY fail. and if it is throwing out codes and what not, that is a further indication that the computer is not at fault.
 

Sonex2000

New Member
Authorized Seller
Joined
Apr 3, 2005
Messages
172
Likes
0
#6
I can't even get thge ECU to throw codes. Does the car have to be running to throw codes?
 

Bigdough666

Picture Me Rollin
Authorized Seller
Joined
Apr 4, 2005
Messages
367
Likes
0
Location
Corpus Christi, TX
#7
Mine wasnt throwing codes.

My ECU wasnt gettin the AFM signal, turns out there were some old, crapped out wires. I suggest you fix em, tape em up or something, then try it. I'm willin to bet thats it. Damn old wires.
 

Sonex2000

New Member
Authorized Seller
Joined
Apr 3, 2005
Messages
172
Likes
0
#11
PROBLEM SOLVED!!!
Last night car was running. Running but with little power. Timing is retarded. Have a small leak by the injectors.
The problem was the wires by the CPS and my TPS is a little off.
and
I order the gromets for the injectors top and bottom
They should be in tomorow.
Gotta find myself a streetside mechanic