Recent content by jkendall86

  1. jkendall86

    Turns over but doesn't start and no CEL

    I have spoke with him on this. Hvyman is closest to the issue....ignition switch. When he pulls the key out, the dash stays lit.
  2. jkendall86

    1...86.5 White NA HT W58-$old 2...89 White Turbo Targa Auto-$old 3...87 Burgandy NA HT W58-$old...

    1...86.5 White NA HT W58-$old 2...89 White Turbo Targa Auto-$old 3...87 Burgandy NA HT W58-$old 4...89 White Turbo Targa Auto-$old 5...87 Black NA HT-$old 6...87 Black 1JZ Targa-$old 7...87 2-Tone Brown Targa Turbo R154-$old 8...87 Black NA Targa Auto-stripped/scrapped 9...89 Pearl White...
  3. jkendall86

    11...89 White Turbo/Targa/5-Spd-stripped/scrapped 12...87 Light Blue Turbo/R154-$old 13...88...

    11...89 White Turbo/Targa/5-Spd-stripped/scrapped 12...87 Light Blue Turbo/R154-$old 13...88 Silver NA-$old 14...89 Cressida W58 Swap-$old 15...93 Lexus SC300/Black/2jz/W58-$old 15a (2)...89 White/targa/1jz/Auto-Daily 16...88 Pearl White/Targa/R154-$old 17...87 Blue on Blue Turbo/Targa/R154-$old...
  4. jkendall86

    21...91 Red/Turbo/R154/Sun Roof-$old 22...87 Pearl White/Turbo/Targa/Auto-$old 23...88...

    21...91 Red/Turbo/R154/Sun Roof-$old 22...87 Pearl White/Turbo/Targa/Auto-$old 23...88 Black/NA/HT/W58...1J swap $old 24...89 Ice Blue/Turbo/Targa/5speed-$old 25...90 Ice Blue Cressida...5speed swap-$old 26...89 Blue on Blue Turbo/Targa/R154-stripped/scrapped 27...89 Burgundy...
  5. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    Thanks for all who replied..abs light fixed...replaced the tailshaft with one from the mkiii, used the 32 tooth pickup wheel, used the mkiii speed sensor and ran the three wires to the b3 plug... Sent from my XT1254 using Tapatalk
  6. jkendall86

    Car wont idle after warmed up

    See if this helps... http://www.celicasupra.com/forums/showthread.php?33827-Hoses-Thread-(thats-hosers-to-you-Canucks-eh-)#/topics/33827?page=1 contact me via text...503-930-7268
  7. jkendall86

    Car wont idle after warmed up

    Iacv contact me via text...503-930-7268
  8. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    Destrux, thanks for the info on the speed sensor...Curious if you know where to find the wire to repin...Maybe a pic of which one and where it should go...Thanks.
  9. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    Thanks for the timing tip...I rewired all three being careful of polarity, but I will check that again....As for the belt, I also have timing at 25° so that seems likely as well....I'll check that again also. contact me via text...503-930-7268
  10. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    That's good to hear, thanks for the reply...I seem to have decent idle, a bit high but strong....Will i need to insert the speed sensor into the trans and run the wires to the body plug as well, or will the cluster wire suffice? contact me via text...503-930-7268
  11. jkendall86

    Q: grey plug ecu harness to yellow plug wiring

    http://www.toyota-supra.info/forums/mkiii-supra/21057-converting-engine-wiring-harnesses-between-yellow- contact me via text...503-930-7268
  12. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    Update...Swapped out old cam sensors for new...Still have the code...To review, that's new cam, crank wiring and sensors...Still have code 13...Seems to run just fine...Light concerns me, and drives me crazy...
  13. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    My speedo works fine...it's the stock mechanical one from the mkiii contact me via text...503-930-7268
  14. jkendall86

    1jz swap...soarer automatic

    There was an electronic speedo gear that I removed and replaced it with the mechanical gear driven one from my mkiii trans, it fit right in...ad for the speed sensor, right below the speedometer gear is a two wire plug with yellow and black wires that is plugged into the rest of the trans...